Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er komt een nieuw Bridgerton-boek!

Julia Quinn kruipt weer in de pen. Eerst kwam al het fijne nieuwst dat er een Bridgerton spin-off komt helemaal over koningin Charlotte. Nu heeft schrijfster Julia Quinn bekendgemaakt dat ze ook werkt aan een boek dat hoort bij die nieuwe Netflix-serie.  De Bridgerton-boeken, geschreven tussen 20...

Er komt een nieuw Bridgerton-boek!

Julia Quinn kruipt weer in de pen.

Eerst kwam al het fijne nieuwst dat er een Bridgerton spin-off komt helemaal over koningin Charlotte. Nu heeft schrijfster Julia Quinn bekendgemaakt dat ze ook werkt aan een boek dat hoort bij die nieuwe Netflix-serie. 

De Bridgerton-boeken, geschreven tussen 2000 en 2013, waren al enorme bestsellers. Maar sinds Shonda Rhimes een serieversie maakte voor Netflix is het helemaal raak met de liefdeslevens van de familie Bridgerton. We willen méér. En worden op onze wenken bediend.

Momenteel wordt seizoen drie van het populaire kostuumdrama opgenomen (all about Colin Bridgerton en Penelope). En in maart kregen we al te horen dat de fantastische Queen Charlotte haar eigen prequel zou krijgen.

In die serie zien we een jonge Charlotte, nog voor ze koning George tegen het lijf loopt. En we zien The Ton  ontstaan. Ook Lady Danbury en Bridgerton-mama Violet komen aan bod. Girl power!