Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

En wéér stelt een Kennedy zich kandidaat

Het is officieel: Joseph Kennedy III is verkiesbaar. Gezien het feit dat het met veel familieleden die de politiek ingingen niet best is afgelopen – vermoord, voortijdig overleden, aan de drank – zou een normaal mens nog eens op zijn hoofd krabben voor hij zich verkiesbaar zou stellen. Big news: ...

En wéér stelt een Kennedy zich kandidaat

Het is officieel: Joseph Kennedy III is verkiesbaar.

Gezien het feit dat het met veel familieleden die de politiek ingingen niet best is afgelopen – vermoord, voortijdig overleden, aan de drank – zou een normaal mens nog eens op zijn hoofd krabben voor hij zich verkiesbaar zou stellen.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: Joseph Kennedy III – Joe voor intimi - stelt zich kandidaat voor de Senaatsverkiezingen van 2020 voor de staat Massachusetts. En iedereen weet dat de Senaat het opstapje is voor het hoogste ambt: president.

Stel dat Elizabeth Warren, een van de Democratische kandidaten voor het presidentschap, die race wint, dan zou Joe vermoedelijk de gedroomde running mate zijn. 

Democraat Joseph zit momenteel in het Huis van Afgevaardigden voor Massachusetts (te vergelijken met onze Tweede Kamer), de Senaat is een stapje omhoog in de politieke hiërarchie (zoals hier de Eerste Kamer). Hij is de kleinzoon van Robert F. Kennedy en een achterneef van John F. Kennedy, de 35ste president van de Verenigde Staten. Joseph is de eerste Kennedy sinds 1962 om zich verkiesbaar te stellen voor de Senaat.