Er komt een Undercover-film over Daniëlle en Ferry. 

Elise Schaap kruipt weer in de rol van Daniëlle, die ze speelde in de serie Undercover. Netflix gaat een film maken over Ferry Bouman, het hoofdpersonage, gespeeld door Frank Lammers. De prequel gaat Ferry heten. De film speelt zich af in 2006 in Amsterdam en vertelt over de beginjaren van Bouman. Die werkte voor de machtige hasjbaron Ralph Brink.

Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Bouman op pad gestuurd om de daders te vinden.

Article continues after the ad

Het is nog niet bekend wie verder een rol spelen in de film. Ook is niet duidelijk wanneer de opnames van start gaan of wanneer Ferry te zien zal zijn.

De Vlaams-Nederlandse Netflix-serie Undercover was in 2019 de populairste titel van het volledige aanbod in Nederland. De serie gaat in september weer verder.

De serie maakt een sprong in de tijd en zal een jaar na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen verdergaan. Eerder verklapte Elise al dat er een derde seizoen in de maak is.

Foto's (c) Brunopress, Netflix 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in