Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een echte Marcel van Luit in huis

Kunstenaar Marcel van Luit heeft een trouwe schare fans opgebouwd die vast en zeker in de rij liggen voor deze ultraluxe limited edition-uitgave van zijn boek. Niet zomaar een boek, een kunststuk op zich. Dat is Where the Dreamers Go zeker. Met een cover die van kleur verandert als je 'm aanraakt...

Een echte Marcel van Luit in huis

Kunstenaar Marcel van Luit heeft een trouwe schare fans opgebouwd die vast en zeker in de rij liggen voor deze ultraluxe limited edition-uitgave van zijn boek.

Niet zomaar een boek, een kunststuk op zich. Dat is Where the Dreamers Go zeker. Met een cover die van kleur verandert als je 'm aanraakt, een meegeleverde leren tas voor het boek zelf én een kunstprint van museumkwaliteit naar jouw keuze voor aan de muur.

Daarbij is de limited edition van het boek écht heel limited: slechts honderd exemplaren zijn er gedrukt, met maar dan tweehonderd prachtige foto's erin. Geef toe: het is een pláátje.

Een plaatje dat straks 3.750 euro gaat kosten, maar voor wie zich nu inschrijft wellicht 'slechts' 2.500 euro. De voorinschrijving eindigt op 31 maart, en het boek komt in juli uit.

Wie wil?

Beeld: Uitgeverij Komma

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in