Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Droom-duo's spelen jazz in het Bimhuis!

Geniet online van geweldige combinaties! Nouveau's chef-redactie Marion Florusse verheugt zich op de liefdevolle samenwerking van jazzmuzikanten die gelegenheidsduo’s vormen tijdens het Spring Streams Festival in het Amsterdamse Bimhuis. SterrenLiefde voor muziek is wat alle muzikanten bindt die ...

Droom-duo's spelen jazz in het Bimhuis!

Geniet online van geweldige combinaties!

Nouveau's chef-redactie Marion Florusse verheugt zich op de liefdevolle samenwerking van jazzmuzikanten die gelegenheidsduo’s vormen tijdens het Spring Streams Festival in het Amsterdamse Bimhuis.

Sterren

Liefde voor muziek is wat alle muzikanten bindt die meewerken aan het tweedaags Spring Streams Festival van het Amsterdamse Bimhuis. Muzikanten die gewoonlijk niet vaak samen de planken op gaan, staan 14 en 15 mei 2021 als bijzonder paar de sterren van de hemel te spelen. Bijvoorbeeld de jonge zangeres en componiste Sanne Rambags en de gerenommeerde pianist Harmen Fraanje en de altijd inspirerende pianist Rámon Valle en drummer Jamie Peet.



Virtuoos

De laatste werkte met o.a. Gregory Porter. De Cubaanse Rámon Valle is een wereldnaam, een aimabele en virtuoze Latin-pianist die met grote sterren speelde en zichzelf toelegt op een zonnig soort lichtvoetigheid. Hij is een van mijn favorieten op het tweedaags festival, naast bassist Ernst Glerum die op 15 mei zijn krachten bundelt met toetsenwonder Timothy Banchet. Het tweetal was eerder samen te horen op een prachtige cd Handfull.



Verrassingen

Wie van muzikale verrassingen houdt, kan zijn of haar hart ophalen deze vrijdag en zaterdag. Met concerten van een halfuur, die te volgen zijn op YouTube en Facebook, viert de Amsterdamse jazztempel de muziek en de lente. Ga voor de line-up naar Bimhuis.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in