Caroline Tensen
Caroline Tensen

Deze veelbelovende presentatoren dompelen zich onder in een onbekende wereld.

Angela Groothuizen, Natasja Froger en Caroline Tensen nemen het stokje over van Beau van Erven Dorens en gaan voor RTL Five Days Inside maken. De presentator stopt om zich te kunnen concentreren op zijn dagelijkse talkshow op de late avond.

Article continues after the ad

Groothuizen, Tensen en Froger gaan voortaan de reportages maken die Van Erven Dorens eerder maakte vanuit een tbs-kliniek, hospice en een circus. Beau blijft als presentator wel aan bij de opvolger van zijn andere hit, The Amsterdam Project en The Rotterdam Project.

Volgens RTL4 zijn alle drie de presentatrices (hier Angela Groothuizen) ’ontroerd’ dat ze hiervoor zijn gevraagd. De opnames van de nieuwe afleveringen van Five Days Inside starten volgende week, de reeks is vanaf januari te zien. Waar de drie presentatrices op bezoek gaan, is nog niet bekend.

Five Days Inside leverde Van Erven Dorens in 2018 nog een Gouden Televizier-Ring op. De presentator start maandag met zijn dagelijkse talkshow Beau.

Foto's (c) Nouveau, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in