Coronaproof kunst beleven, mét picknick!

Door de coronamaatregelen is museum Singer Laren voorlopig nog gesloten. Om de liefhebbers tegemoet te komen staat er nu een leuk event gepland om je toch van kunst en cultuur te kunnen laten genieten.

Zo zijn er kunstlunchmanden, is er SingerTV, 'Koffie tot go' en is het mogelijk om op afspraak in de Singer Shop te winkelen. Nieuw is de Singer Laren autopuzzeltocht, die je in je eigen wagen kunt maken, in de prachtige omgeving van Laren.

Kunstreis

Article continues after the ad

Anton Mauve (1838-1888) Herder met zijn kudde courtesy of Simonis Buuk

Waar woonde kunstenaars als Anton Mauve en Jan Sluijters? Wat is dat toch met schilders en schapen? En wist je dat Laren en Blaricum de plekken zijn waar Mondriaan zijn eerste abstracte werken maakt? Daar kom je allemaal achter tijdens de  Singer Laren autopuzzeltocht!

Je start bij Singer, ontdekt de sporen van de kunstenaars en krijgt verrassende vragen en opdrachten. Ieder heeft een rol, de bestuurder rijdt en luistert, terwijl de bijrijder navigeert en de weetjes en vragen voorleest. Samen beantwoordt je 15 opdrachten. Eventuele kinderen op de achterbank kunnen de autobingo spelen. De route van bijna 70 km gaat door Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Kortenhoef en Hilversum. Je maakt uw tocht compleet met een rallybox, voorzien van drankjes en lekkernijen.

Kijk op Singer Laren voor meer informatie, bestel voor 15 april 2021 met korting.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in