Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit zijn de eerste beelden van The Handmaid's Tale 5

Het is nu écht oorlog tussen June en Serena. Voor wie aan het aftellen is naar het vijfde seizoen van A Handmaid's Tale: er is een teaser trailer vrijgegeven. En afgaand op wat daarin te zien is, heeft June (Elisabeth Moss) bepaald geen spijt van haar actie tegen Commander Fred Waterford in het v...

Dit zijn de eerste beelden van The Handmaid's Tale 5

Het is nu écht oorlog tussen June en Serena.

Voor wie aan het aftellen is naar het vijfde seizoen van A Handmaid's Tale: er is een teaser trailer vrijgegeven. En afgaand op wat daarin te zien is, heeft June (Elisabeth Moss) bepaald geen spijt van haar actie tegen Commander Fred Waterford in het vierde seizoen.

"Ik wil dat ze weet dat ik het heb gedaan," zegt ze, in een referentie naar de echtgenote van de Commander, Serena (Yvonne Strahovski).

Serena lijkt in eerste instantie de rouwende weduwe in optima forma, maar blijkt – en had je iets anders verwacht? – zo haar eigen agenda te hebben. Gezien June's woorden "You want to fight? Let's fight" aan het einde, zal het nog lang onrustig blijven in Gilead.

Foto's (c) Hulu / The Handmaid's Tale

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in