Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is de volgende prinses Diana

En nee, het is écht niet Emma Corrin die je hier ziet. Prinses Diana heeft in de loop der jaren al heel wat vertolksters gehad. Daar komt nu een nieuwe bij, en wij hebben de eerste beelden voor je. En nee, dat is dus níet Emma Corrin uit The Crown die je hierboven ziet. Maar Kristen Stewart. Het ...

Dit is de volgende prinses Diana

En nee, het is écht niet Emma Corrin die je hier ziet.

Prinses Diana heeft in de loop der jaren al heel wat vertolksters gehad. Daar komt nu een nieuwe bij, en wij hebben de eerste beelden voor je.

En nee, dat is dus níet Emma Corrin uit The Crown die je hierboven ziet. Maar Kristen Stewart. Het is een zoek-de-verschillen-plaatje.

Kirsten (bekend van o.a. de Twilight-films) zal in 2022 te zien zijn als Lady Di in een film die zich afspeelt tijdens drie dagen op Sandringham. Daar viert Diana de feestdagen en realiseert ze zich dat het écht niet goed gaat met haar huwelijk met prins Charles.

Een ding staat vast: wij gaan zeker kijken. Al is het maar om nóg een Diana te bewonderen. De film, Spencer, komt in 2022 uit omdat Diana in dat jaar 25 jaar geleden overleden is.

Beeld: NEON/Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in