Alvast even kennismaken met Viscount Anthony.

Over een maand is het zover en kunnen we weer heerlijk een seizoen Bridgerton bingen. Ditmaal niet met Daphne in de hoofdrol, maar met haar broer Anthony als stralend middelpunt.

Vandaag stellen we 'm al even aan je voor, zowel het personage als de acteur.

Viscount Anthony

Article continues after the ad

We treffen Anthony, de oudste zoon van de familie die natuurlijk óók al gewoon in seizoen één zat, na al zijn gedoe rondom zijn Siena. Was dat nou liefde? Of komt er dit seizoen misschien een grotere liefde op zijn pad waar we ons aan kunnen opwarmen in maart? (Ja.)

Die mogelijke nieuwe love interest wordt gespeeld door Simone Ashley, die je wellicht ook al kent van een andere Netflix-serie, Sex Education.

Jonathan Bailey

De man die Anthony speelt is acteur Jonathan Bailey, een geboren Brit die momenteel op de planken staat met het toneelstuk Cock (oh my). Sowieso is hij een échte theateracteur. Hij won in 2019 een Laurence Olivier Award voor zijn rol in de musical Company. Op televisie kun je hem eerder gezien hebben in Broadchurch. En op Netflix vind je hem ook in de Britse serie Crashing, van Phoebe Waller-Bridge (Fleabag).

Het is niet bekend of Jonathan in het echt nog op de markt is, maar wél dat hij op mannen valt. Sorry ladies.

Bridgerton gaat op 25 maart in première op Netflix.

Beeld: Netflix/ Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in