Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Streken van Van Boven is terug

Heerlijke televisie voor de decembermaand. Het is van die echte adem uit-televisie, De Streken van Van Boven. Waarin Yvette van Boven door Nederland trekt op zoek naar lekker eten en drinken uit verschillende streken. Vanavond begint het nieuwste seizoen. Samen met hond Hughie gaat Yvette naar de...

De Streken van Van Boven is terug

Heerlijke televisie voor de decembermaand.

Het is van die echte adem uit-televisie, De Streken van Van Boven. Waarin Yvette van Boven door Nederland trekt op zoek naar lekker eten en drinken uit verschillende streken. Vanavond begint het nieuwste seizoen.

Samen met hond Hughie gaat Yvette naar de regio om daar te proeven van lokale keukens. Je leert er wat van, je ziet hoe mooi Nederland is, en je krijgt nog wat kooktips mee ook. En Yvette's enthousiasme is altijd even aanstekelijk, dat is ook meegenomen.

In dit seizoen reist Yvette onder andere op de fiets door Waterland (haar eigen achtertuin als ze niet in Ierland is), gaat ze het Groningse wad op, bezoekt ze Rotterdam en gaat ze naar Deventer.

Oude en nieuwe smaken, en ouderwets genieten van Yvette en Hughie. Dat is nou precies waar wij deze decembermaand zin in hebben.

De Streken van Van Boven is van 13 tot en met 24 december om 19.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 2.

Beeld: Ruud Baan/Oof Verschuren

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in