Hallo HBO Max, kom maar door!

Deze donderdag is het feest voor Sex and the City-lovers: dan komt de eerste aflevering van de nieuwe Carrie-serie And Just Like That online op HBO Max. Een streamingzender die we (grrr) nog niet hebben in Nederland.

Waardoor wij toch echt nog iets langer zullen moeten wachten om Carrie, Charlotte en Miranda (zonder Samantha) weer in actie te kunnen zien. Al gloort er hoop dat HBO Max in februari al arriveert in ons land. We duimen mee.

In the meantime verlekkeren we ons aan de nieuwe trailer van de serie, waarin we de drie vriendinnen alweer heel veel lief en leed zien delen, zien hoe groot de kinderen al geworden zijn en zien hoe Mr. Big er tegenwoordig bijloopt. Aidan zien we niet, maar schijnt óók voorbij te komen. Ook weer: iets om naar uit te kijken.

Article continues after the ad

En ja: zodra we weten wanneer wij deze serie-naar-ons-hart kunnen bewonderen, lees je het natuurlijk hier op Nouveau.nl. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in