Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Luizenmoeder-film heeft een trailer!

'Vijftig leerlingen in de klas én mondige ouders.' 'De Luizenmoeder' debuteerde in 2018 met zinderende kijkcijfers en ook het tweede seizoen scoorde goed. Een derde seizoen komt er niet, maar wél een eerste film (eind juli in de bios) en daar is nu een trailer van. "Er komt ontzettend veel op Juf...

De Luizenmoeder-film heeft een trailer!

'Vijftig leerlingen in de klas én mondige ouders.'

'De Luizenmoeder' debuteerde in 2018 met zinderende kijkcijfers en ook het tweede seizoen scoorde goed. Een derde seizoen komt er niet, maar wél een eerste film (eind juli in de bios) en daar is nu een trailer van.

"Er komt ontzettend veel op Juf Anks bordje," zegt schrijver en hoofdrolspeler Ilse Warringa (45) bij Beau. "Ze heeft opeens een directeursfunctie, staat voor een klas met vijftig leerlingen en heeft te kampen met heel mondige ouders."

Alle personages van basisschool De Klimop een zwaar jaar achter de rug. "Zoals wij allemaal," zegt Warringa. "De docenten, maar ook de ouders. Juf Ank moet alle ballen in de lucht houden, omdat die ouders een jaar vol corona erop hebben zitten. Die zitten boven op die kinderen, omdat ze thuisonderwijs kregen. Er is onderbezetting, er komt een interim-manager die robots voor de klas en camera's in de klas wil." Juf Ank lijkt ons iemand die zich niet snel overbodig zal laten maken ?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in