Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Lubach-kerstreclame die je echt even wilt zien

Kerst 2020... ook al, eh... Wij van Nouveau zijn gék op kerstreclames. Warme lichtjes, hartverwarmende verhalen, een traantje (en oké, een commerciële boodschap). Maar dit jaar krijgen we in Nederland (heel anders dan in Duitsland trouwens) dit exemplaar van Zondag met Lubach. Waarin we zien hoe ...

De Lubach-kerstreclame die je echt even wilt zien

Kerst 2020... ook al, eh...

Wij van Nouveau zijn gék op kerstreclames. Warme lichtjes, hartverwarmende verhalen, een traantje (en oké, een commerciële boodschap). Maar dit jaar krijgen we in Nederland (heel anders dan in Duitsland trouwens) dit exemplaar van Zondag met Lubach.

Waarin we zien hoe een zwervende meneer wordt uitgenodigd voor een kerstdiner. Maar daar heeft minister Rutte andere ideeën over. Waarna de situatie... uit de hand loopt op een manier die we alleen in 2020 echt voor mogelijk zouden houden.

'IN JE MOUW, HANS.'

Fijne feestdagen van Lubach, zeg dat wel. Maar lachen moesten we.

Het laatste seizoen van Zondag met Lubach zit er met deze kerstboodschap dan echt en officieel op. Wel keert de komiek (die elke zondag weer zo'n twee miljoen kijkers weet te trekken) volgend jaar nog een keer terug met een reeks rondom de Tweede Kamer-verkiezingen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in