Gloednieuwe musical over prinses Diana, William en Harry.

De theaterwereld kijkt met optimisme naar de tweede helft van het jaar, waarin de schouwburgen hopelijk weer open mogen, als er voldoende is gevaccineerd.

Het De La Mar Theater in Amsterdam neemt daar alvast een voorschot op met de aankondiging van de nieuwe musical Diana & Zonen. Marlijn van Weerdenburg (MolTalk, Danni Lowinski, Petticoat) gaat de rol van prinses Diana vertolken. Deze actrice, zangeres en presentatrice maakt in Diana & Zonen haar debuut met een dragende rol in een musical.

'Diana was naast wereldberoemde prinses vooral ook moeder, vechtend voor het geluk van haar zonen,' aldus het persbericht. 'In Diana & Zonen schakelen we dan ook tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge ‘Lady Di’ en prins Charles en de op social media breed uitgemeten romance tussen prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen Diana’s zonen Harry en William te maken? Wat kregen ze van hun moeder mee? Diana & Zonen is een koninklijke musical over rivaliteit, schuld en romantiek; een verhaal dat nergens zo intens te ervaren is als live in het theater.'

Article continues after the ad

Voorpret

In verband met de veiligheidsmaatregelen is een beperkt aantal stoelen beschikbaar; het theater gaat ervan uit dat 1,5 meter afstand houden tussen verschillende huishouding blijft gelden. Je kunt nu al boeken, het theater hanteert een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in