We hadden ze hard kunnen gebruiken in deze periode, maar helaas: door de coronacrisis kunnen de opnames van de Friends-reünie niet doorgaan.

De geplande special zou naar alle waarschijnlijkheid ergens in mei op HBO's eigen streamingdienst HBO Max komen, maar de opnames zouden komende week plaatsvinden en dat gaat dus mooi niet door.

Het heeft er vooralsnog alle schijn van dat de special nu pas in mei gefilmd kan worden. Momenteel is het natuurlijk niet veilig om te filmen: de opnames van tientallen series en films in Los Angeles liggen stil. En dat geldt ook voor alle series van Warner Bros., de studio achter Friends.

"We stoppen per direct met de productie van onze zeventigplus series en pilotafleveringen", liet een woordvoerder weten. "Er zijn bij ons geen bevestigde gevallen van COVID-19, maar de gezondheid en veiligheid van onze werknemers, casts en crews blijven onze hoogste prioriteit."

Article continues after the ad

Gelukkig hebben we de tien seizoenen op Netflix nog, in Nederland.

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in