De voltallige cast keert eenmalig terug.

De geruchten gingen al weken, maar nu is het bevestigd: de originele cast van Friends keert terug voor een eenmalige special als stunt van HBO Max, die in mei van start gaat. Het gaat om een 'unscripted' productie wat van alles kan betekenen, van een uurtje improvisatie tot een veredelde talkshow.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s happening... @hbomax @jenniferaniston @lisakudrow @mleblanc @mattyperry4 @_schwim_

Een bericht gedeeld door Courteney Cox (@courteneycoxofficial) op

Alle zes de hoofdrolspelers keren 25 jaar na de eerste aflevering van Friends terug voor de reünie. Volgens berichten van Amerikaanse media krijgen Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) en David Schwimmer (Ross) tussen de 3 en 4 miljoen dollar (ongeveer 3,5 miljoen euro) voor hun eenmalige terugkeer.

Het is nog niet bekend of en wanneer de Friends-reünie te zien zal zijn in Nederland. HBO Max zal bij de start in mei niet te zien zijn in Nederland, maar de uitzendrechten van HBO-titels zijn in handen van VodafoneZiggo. Hoe gaan we de special eens noemen, 'The One Where Everyone Earned A Lot Of Money'? 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Article continues after the ad