Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De eerste beelden van Downton Abbey: A New Era zijn er!

Vertrouwde gezichten én een paar nieuwkomers. Toen Downton Abbey als serie in 2016 stopte, was eigenlijk al duidelijk dat we nog van de familie Crawley en hun vele personeelsleden zouden horen. In 2019 kwam de eerste film uit, momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de tweede Downton Abbey fil...

De eerste beelden van Downton Abbey: A New Era zijn er!

Vertrouwde gezichten én een paar nieuwkomers.

Toen Downton Abbey als serie in 2016 stopte, was eigenlijk al duidelijk dat we nog van de familie Crawley en hun vele personeelsleden zouden horen.

In 2019 kwam de eerste film uit, momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de tweede Downton Abbey film: A New Era. Cast en crew hadden gehoopt dat ie met kerst in de bioscoop zou kunnen draaien, maar door de pandemie heeft alles vertraging opgelopen. De première staat nu gepland voor 18 maart 2022.

Laura Haddock speelt een nieuw personage: Myra Dalgleish. Rechts Michael Fox als Andy.

Sophie McShera keert terug als Daisy en Lesley Nicol blijft de baas over de keuken als Mrs. Patmore.

Aan de mode zie je dat de serie overduidelijk een andere tijd ingaat. Harry Hadden-Paton speelt Bertie Pelham, Laura Carmichael is Lady Edith, Tuppence Middleton is Lucy Smith en  Allen Leech is weer Tom Branson, de chauffeur die het tot estate manager schopte.

En voor Tom hangt er liefde in de lucht, afgaand op deze sneak peek!

Foto's © Focus Features

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in