Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Downton Abbey-film staat nu op Amazon

Hoera! Dit weekend een tripje naar Downton? Héérlijk even helemaal naar een andere tijd. Naar 1927 om precies te zijn, met de filmversie van Downton Abbey. Die vanaf vandaag (vrijdag 12 juni) te kijken is via Amazon Prime Video. Voor wie niet naar de bioscoop is geweest toen de film uitkwam: de k...

De Downton Abbey-film staat nu op Amazon

Hoera! Dit weekend een tripje naar Downton?

Héérlijk even helemaal naar een andere tijd. Naar 1927 om precies te zijn, met de filmversie van Downton Abbey. Die vanaf vandaag (vrijdag 12 juni) te kijken is via Amazon Prime Video.

Voor wie niet naar de bioscoop is geweest toen de film uitkwam: de koning en koningin komen op bezoek bij de Crawleys, maar tegelijk loopt er een moordenaar rond die het op ze gemunt heeft. Ondertussen speelt er ook nog een grootse erfeniskwestie en moet Downton dealen met nieuwe tijden.

Een heerlijke terugkeer naar de serie, en dus een dikke kijktip voor dit weekend, ook al wordt het nog zulk mooi weer. Even bewaren voor het eerste regenachtige dagje kan natuurlijk óók.

Geen Amazon-abonnement? Voor 2,99 euro per maand heb je er al één, en dat is het ons alleen voor een uitstapje naar het leven in de Abbey al waard.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in