Ongelooflijk, die gelijkenis: Lily Collins, dochter van de Britse zanger Phil Collins, zou zo de kleindochter kunnen zijn van Audrey Hepburn. 

Een blik op deze foto's en je snapt waarom deze prachtige dame, die ook al jaren acteert, de 'moderne Audrey Hepburn' wordt genoemd. 

Article continues after the ad

Lees ook: Bijzonder: de dochter van Michael Jackson lijkt als twee druppels water op Madonna

Stijlvol zonder fratsen
Niet alleen hun gelaatstrekken en postuur komen overeen, ook Lily (28) oogt immer 'stijlvol zonder fratsen'. Deze foto's dateren van 2011, maar op de onderste foto's kun je zien dat de gelijkenis nog altijd striking is. Lily is de dochter van Phil en zijn tweede vrouw, Jill Tavelman. Na de scheiding van haar ouders toen ze vijf was, verhuisde ze met haar moeder naar Los Angeles. 

Het bloed kruipt...
Lily heeft een diploma op zak van de Harvard-Westlake School en studeerde daarna aan de University of Southern California, waar haar hoofdvak journalistiek was. Toch wilde ze van jongs af aan acteren, en dat is inmiddels meer dan gelukt met Hollywood-films als Abduction en Mirror Mirror op haar naam. Vader Phil (66), die overigens weer volop tourt, zal ongetwijfeld trots zijn.
 


Lily anno 2017