Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Corona Movie: camera, lights, Tilburg!

Opgenomen op anderhalve meter afstand, uiteraard. Voor zover bekend is Op Gepaste Afstand de eerste speelfilm die is ontwikkeld, geschreven en opgenomen in coronatijden. De romantische film vertelt het verhaal van twee onbekenden die elkaar in de verlaten straten van Tilburg tegenkomen en besluit...

De Corona Movie: camera, lights, Tilburg!

Opgenomen op anderhalve meter afstand, uiteraard.

Voor zover bekend is Op Gepaste Afstand de eerste speelfilm die is ontwikkeld, geschreven en opgenomen in coronatijden. De romantische film vertelt het verhaal van twee onbekenden die elkaar in de verlaten straten van Tilburg tegenkomen en besluiten de wandeling door de lege stad samen te vervolgen.

Tijdens de wandeling komen verschillende thema’s aan bod die herkenbaar zijn voor de crisis waar we ons nu in bevinden. Noortje Herlaar en Tibor Lukács vertolken de hoofdrollen, bijrollen zijn voor Huub Stapel, Leo Alkemade en Daniël Kolf.

De regie is in handen van Jon Karthaus en de film is tot 1 juni gratis te zien op Pathé Thuis. Daarna betaal je twee euro. De film is ook te bekijken voor doven en slechthorenden, dankzij doventolk Irma Sluis die de dialogen vertaalt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in