Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Bridgertons komen naar Netflix

Dat wordt zwijmelen! Bij Shonda Rhimes zijn we al jaren in goede handen. De vrouw achter onder andere Scandal en Grey's Anatomy komt met haar eerste Netflix-serie. En dat belooft wat. Bridgerton gaat de serie heten, een kostuumdrama gebaseerd op de populaire boekenreeks van Julia Quinn over de li...

De Bridgertons komen naar Netflix

Dat wordt zwijmelen!

Bij Shonda Rhimes zijn we al jaren in goede handen. De vrouw achter onder andere Scandal en Grey's Anatomy komt met haar eerste Netflix-serie. En dat belooft wat.

Bridgerton gaat de serie heten, een kostuumdrama gebaseerd op de populaire boekenreeks van Julia Quinn over de liefdeslevens van acht hechte broers en zussen.

Julie Andrews vertelt het verhaal (al lijkt het er niet op dat we haar ook daadwerkelijk gaan zien) van al die romances in het Engeland van 1813, en voor een goed kostuumdrama zijn we natuurlijk altijd wel in. Helemaal van Shonda, en helemaal nu er verder maar bar weinig nieuws te beleven is op televisie.

Bridgerton komt op 25 december online is deze week bekendgemaakt, dus dat wordt smullen deze feestdagen. En in de tussentijd kun je je (nog een keer) op de boeken storten.

Beeld: Liam Daniel/Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in