Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De 2de Dowton Abbey film heeft een titel!

En wij weten wat de Crawley's gaan doen. Na zes seizoenen, een paar fijne specials en een film waarin de koning en koningin op bezoek komen, is natuurlijk de vraag waar de langverwachte tweede Downton Abbey film over gaat. De film heet 'Downton Abbey: A New Era' en op CinemaCon kon uit de eerste ...

De 2de Dowton Abbey film heeft een titel!

En wij weten wat de Crawley's gaan doen.

Na zes seizoenen, een paar fijne specials en een film waarin de koning en koningin op bezoek komen, is natuurlijk de vraag waar de langverwachte tweede Downton Abbey film over gaat.

De film heet 'Downton Abbey: A New Era' en op CinemaCon kon uit de eerste schaarse beelden (ze zijn helaas nog niet openbaar) worden opgemaakt dat de bewoners van Downton Abbey Engeland verlaten voor een 'grand tour' door Europa. As you do.

Carson waarschuwt iedereen alvast op zijn eigen droge manier: 'The British are coming.' De teaser eindigt met Cousin Violet, wederom gespeeld door Maggie Smith (zo fijn dat haar personage nog niet is bezweken!) die aan een filmster vraagt of er echt niet zoiets als slechte publiciteit bestaat, op een toon die op Cousin Violet-achtige wijze duidelijk maakt hoe ze daar zelf over denkt.  

De film gaat op 18 maart 2022 in première

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in