Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dansen door een Van Gogh schilderij? Dat kán

Duimen dat deze expo ook naar Nederland komt! Het is een ideale coronaproof manier van exposeren: digitale schermen die makkelijk schoon te maken zijn en waar je van alles mee kunt doen. Het Indianapolis Museum of Art heeft er een kunstervaring mee opgebouwd, waarin je je helemaal kunt onderdompe...

Dansen door een Van Gogh schilderij? Dat kán

Duimen dat deze expo ook naar Nederland komt!

Het is een ideale coronaproof manier van exposeren: digitale schermen die makkelijk schoon te maken zijn en waar je van alles mee kunt doen.

Het Indianapolis Museum of Art heeft er een kunstervaring mee opgebouwd, waarin je je helemaal kunt onderdompelen in de schilderijen van Van Gogh.

De digitale tentoonstelling heet The Lume, neemt de hele derde verdieping van het museum in beslag en gaat in 2021 open. Er worden zo'n 3000 bewegende beelden van Vincents schilderijen geprogrammeerd en geprojecteerd, vergezeld van klassieke muziek om je helemaal in de sfeer te brengen en wellicht ook geuren om de zintuigelijke ervaring te versterken.

Van Gogh Museum, tijd voor een dependance!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in