Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cursusje klassieke muziek volgen?

Lekker online tijdsverdrijf voor wie van klassiek houdt. Een klassiek muziekje kan heerlijk rustgevend werken in roerige tijden. Maar je geniet er pas echt van als je ook wat van de achtergronden weet. Gelukkig is daar nu ook een app voor. Een Nederlandse nog wel. Ludwig heet-ie, een volledig via...

Cursusje klassieke muziek volgen?

Lekker online tijdsverdrijf voor wie van klassiek houdt.

Een klassiek muziekje kan heerlijk rustgevend werken in roerige tijden. Maar je geniet er pas echt van als je ook wat van de achtergronden weet. Gelukkig is daar nu ook een app voor. Een Nederlandse nog wel.

Ludwig heet-ie, een volledig via een app te volgen cursus klassieke muziek die in Nederland is ontwikkeld maar wereldwijd te koop is (wel in het Engels dus). Met de cursus leer de beginnende klassieke muziek-luisteraar in tien weken over de wereld van de klassieke muziek. Met playlists, anekdotes, podcasts en meer.

Laat je je nog wel eens intimideren door klassieke muziek, dan is dit dus ideaal. Je leert componisten kennen die jou aanspreken en krijgt direct toegang tot de app Primephonic, met een enorme klassieke catalogus zodat je direct ook veel te luisteren hebt. Zeg maar de Spotify van de klassieke muziek.

De cursus kost achttien euro en je bestelt 'm hier.

Beeld: Primephonic, iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in