Dan Stevens van Downton Abbey naar Eurovisie!

Voor de liefhebbers is het Eurovisie Songfestival een liefdesbrief aan alles en iedereen die een beetje vreemd is, maar er toch helemaal bij hoort. In Amerika, waar wedstrijden vooral om winnen gaan, verbazen ze zich hier enorm over: een wedstrijd waarbij de lol van het meedoen zeker zo zwaar telt als het winnen.

Enter Will Farrell en Rachel McAdams die met 'The Story of Fire Saga' greep proberen te krijgen op het luidruchtige, liefdevolle fenomeen. Het is een hilarische film geworden die het feestje van de herkenning is voor Eurovisiefans.

Hou je meer van beeldige kostuumdrama's als, pakweg, Downton Abbey, kijk dan minimaal even deze clip: Cousin Matthew, beter bekend als Dan Stevens, als de Russische favoriet Alexander Lemtov met 'Lion of Love'. Met de rol van louche, campy Lemtov steelt Dan de hele film en zijn performance mag er zijn. Fire Saga is nu te zien op Netflix.

Article continues after the ad

Foto's (c) Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in