Zó kun je weer genieten van live voorstellingen.

Waar de meeste schouwburgen worstelen met het moeten opgeven van plaatsen om voldoende afstand tussen de mensen in het publiek te kunnen garanderen, had men in Utrecht de luxe om iets heel nieuws te bouwen.

Article continues after the ad

In twee hallen van de Jaarbeurs is een nieuw coronaproof theaterconcept neergezet. Het Scala bestaat uit drie verdiepingen met 129 loges, aparte trapopgangen en wandelpaden. Op deze wijze is een intieme setting gecreëerd, waar gasten boven, onder en naast elkaar geplaceerd worden en tevens dichtbij het podium blijven.

Je zit dus, heel luxe, in je eigen loge (box) met maximaal vier mensen, op anderhalve meter van elkaar. Er zijn ook duo seats in de zaal: lekkere stoelen met een eigen tafeltje voor een drankje. Door de ruime opzet en indeling, heb je de garantie van veilige shows met ruime in- en uitgangen en ontvangstfoyers die voldoen aan alle RIVM-richtlijnen.

Het theater is een tijdelijke constructie die, in elk geval, tot 31 december blijft staan. Kijk voor tickets en de speellijst – onder andere Edwin Evers Band, Og3ne, Daniël Arends, Glennis Grace en Waylon – op Scala Theater.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in