Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cinetree Forest Filmfestival opent morgen met Elvis

Een pittoreskere bioscoopervaring is er niet. Zin in een origineel avondje film? Dan moet je van 27 t/m 31 juli in het Amsterdamse Bostheater zijn. Daar wordt voor de derde keer het Cinetree Forest Filmfestival gehouden. En de veelbesproken film Elvis bijt het spits af. Je geniet deze avond niet ...

Cinetree Forest Filmfestival opent morgen met Elvis

Een pittoreskere bioscoopervaring is er niet.

Zin in een origineel avondje film? Dan moet je van 27 t/m 31 juli in het Amsterdamse Bostheater zijn. Daar wordt voor de derde keer het Cinetree Forest Filmfestival gehouden. En de veelbesproken film Elvis bijt het spits af.

Je geniet deze avond niet alleen van de film, maar ook van livemuziek door Eric Corton, groot Elvis-fan.

Op de 28e staat de film Paris is Burning op het programma, gevolgd door Peanut Butter FalconCinema Paradiso en Isle of Dog, waar je met je hond naartoe kunt komen. 

Maar het is dat mooie plekje in het bos waar je natuurlijk eigenlijk voor gaat. Vorig jaar spraken we erover met organisator Hanna Verboom.

Cinetree’s Forest Filmfestival is een initiatief van Verbooms filmplatform Cinetree, die elke zomer meerdere filmavonden organiseert door het hele land. Wil je erbij zijn? Hier bestel je kaarten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in