Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Céline Dion is in topvorm en gaat op wereldtournee (en komt naar Nederland)

Het gaat goed met Céline Dion, heel goed zelfs. 'Ik voel me beter en sterker dan ooit', zei de zangeres onlangs. Ze is fitter dan ooit en klaar om de wereld te veroveren tijdens haar wereldtour.  Ze tourt op dit moment door haar thuisland Canada, maar komt volgend jaar ook naar Europa.  In Ziggo ...

Céline Dion is in topvorm en gaat op wereldtournee (en komt naar Nederland)

Het gaat goed met Céline Dion, heel goed zelfs. 'Ik voel me beter en sterker dan ooit', zei de zangeres onlangs. Ze is fitter dan ooit en klaar om de wereld te veroveren tijdens haar wereldtour. 

Ze tourt op dit moment door haar thuisland Canada, maar komt volgend jaar ook naar Europa. 

In Ziggo Dome

En ook naar Nederland. Zo maakte de Amsterdamse Ziggo Dome bekend via Twitter. Met een heel duidelijk hint. 'Tot snel! Love, Céline' staat er met rode lippenstift op een spiegel geschreven. Dezelfde berichten werden ook in Dublin en Parijs gedeeld.

Nieuwe plaat

Céline Dion bracht onlangs drie nieuwe singles uit die ongetwijfeld ook tijdens haar concerten te horen zullen zijn. Imperfections, Lying Down en Courage zijn alvast een voorproefje op haar nieuwe album dat op 15 november verschijnt. Het is twee jaar geleden dat de Canadese zangers een concert gaf in Nederland. Ze gaf toen een show weg in het GelreDome.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in