Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cate Blanchett frontrunner om Wallis Simpson te spelen

En voor de rol van koning Edward is ook al iemand in de running. Actrice Cate Blanchett kan alles spelen, ze kroop zelfs ooit overtuigend in de huid van Bob Dylan. Dus een Amerikaanse hertogin neerzetten zou een eitje voor haar moeten zijn. Het is in ieder geval haar naam die momenteel rondzoemt ...

Cate Blanchett frontrunner om Wallis Simpson te spelen

En voor de rol van koning Edward is ook al iemand in de running.

Actrice Cate Blanchett kan alles spelen, ze kroop zelfs ooit overtuigend in de huid van Bob Dylan. Dus een Amerikaanse hertogin neerzetten zou een eitje voor haar moeten zijn.

Het is in ieder geval haar naam die momenteel rondzoemt om Wallis Simpson – de vrouw waar de Windsors nóg rode vlekken van in hun nek krijgen -  te gaan spelen in een film over haar leven.

Wallis was de Amerikaanse gescheiden vrouw wier relatie met koning Edward VIII de constitutionele crisis en troonsafstand in 1936 opleverde.

Het gaat om de verfilming van The American Duchess, een biografie van Anna Pasternak die ook al een Edward in gedachten heeft: "Persoonlijk denk ik dat Damian Lewis geweldig zou zijn als Wallis' man."

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in