Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Carré in december: lunchvoorstellingen en matinees

Het is even improviseren, maar de show must go on! De avondlockdown noopt tot de nodige aanpassingen in het dagelijks ritme. Voor de theaters geldt dat de goede ouwe matinee in ere wordt hersteld, waar dat haalbaar is. Zoals in Carré, waar wederom de befaamde bankjes op anderhalve meter staan. He...

Carré in december: lunchvoorstellingen en matinees

Het is even improviseren, maar de show must go on!

De avondlockdown noopt tot de nodige aanpassingen in het dagelijks ritme. Voor de theaters geldt dat de goede ouwe matinee in ere wordt hersteld, waar dat haalbaar is.

Zoals in Carré, waar wederom de befaamde bankjes op anderhalve meter staan. Het theater zal volgens de huidige corona maatregelen open blijven voor publiek en presenteert deze maand bijna dagelijks lunchvoorstellingen met extra matinees in het weekend.

Op het podium staan onder andere:

  • Cabaretier Peter Pannekoek die er van 3 tot en met 16 december zijn Oudejaarsconference speelt
  • Najib Amhali die van 2 tot en met 12 december hilarisch verhaalt over zijn avonturen in lockdown.
  • Amsterdam Sinfonietta speelt op 5 december Formidable, een programma rond Franse chansons door de eeuwen heen.

Aanvullend op deze voorstellingen heb je de mogelijkheid tot een lunch met soep van sterrenchef Joris Bijdendijk, ambachtelijk brood en appeltaart.

Tickets via Koninklijk Theater Carré

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in