Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bridgerton: het laatste nieuws over seizoen 3 én Queen Charlotte

Er is véél om naar uit te kijken in de 'Ton'.  Het derde seizoen van Bridgerton komt eraan en in vergelijking met het wat tamme tweede seizoen belooft het steamy en spannend te worden, zo belooft men. Miss Claudia and Mr. Luke's portraits of one another may leave something to be desired, but Miss...

Bridgerton: het laatste nieuws over seizoen 3 én Queen Charlotte

Er is véél om naar uit te kijken in de 'Ton'. 

Het derde seizoen van Bridgerton komt eraan en in vergelijking met het wat tamme tweede seizoen belooft het steamy en spannend te worden, zo belooft men.

Producer Shonda Rimes is al druk bezig met teasers en kijkjes backstage, hoewel het nog wel tot het voorjaar van 2023 kan duren voor seizoen drie te streamen is. Er is al een vierde seizoen besteld, dus fans kunnen nog even vooruit. 

Er is ook nieuws over de spin-off rond koningin Charlotte, die meer vertelt over haar jonge jaren en hoe ze aan het hof terecht is gekomen. De opnamen van deze serie zijn afgerond en Queen Charlotte: A Bridgerton Story wordt nu gemonteerd. Dit zijn de eerste beelden, het wordt een serie met acht afleveringen en ook die staat gepland voor 2023: de datum 4 mei zoemt rond. Nog even geduld, dus.

Foto (c) Shondaland / Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in