Woensdag 3 oktober is Yolanda Hadid bij boekhandel Scheltema in Amsterdam ter gelegenheid van het verschijnen van haar biografie ‘Hoor me’. Het boek gaat over het leven van Yolanda en haar strijd tegen de ziekte van Lyme. Sinds de diagnose strijdt ze voor meer bekendheid van de ziekte, bewustwording en onderzoek.

Yolanda werd in 1964 geboren als Yolanda van den Herik in Papendrecht. Ze rolde bij toeval het modellenvak in, liep shows voor Frans Molenaar, brak internationaal door, vertrok naar Amerika waar ze met de Palestijns-Amerikaanse architect Mohamed Hadid drie kinderen kreeg: Gigi, Bella en Anwar. Haar kinderen zijn bijkans beroemder dan moeder, ze maken furore in de modellenwereld. Vorige week waren Gigi en Bella, met hartstvriendin Kendall Jenner, in De Efteling. Heel Brabant stond op zijn kop. Zo gek was het niet dat de Hadidjes in Kaatsheuvel waren, oma van den Herik woont dichtbij. Het favoriete gerecht van de modellenzusjes is ook poffertjes.

Article continues after the ad

Ook moeder Yolanda is in Nederland. Op haar eigen Instagram-pagina nodigt ze iedereen uit om morgen, 3 oktober, naar Scheltema te komen. “Kom vooral langs. Ik zou het heel leuk vinden jullie te ontmoeten.” schrijft ze.

Woensdag 3 oktober 17 – 18 uur Scheltema.
Aanmelden via info@pepperbooks.nl