Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Art Rotterdam 2021: Europese primeur!

Eerste internationale kunstbeurs die weer plaatsheeft. Kunstliefhebbers, deze is voor jullie. Van 1 tot en met 4 juli 2021 beleeft Art Rotterdam in de iconische Van Nelle Fabriek haar tweeëntwintigste editie, ditmaal voor het eerst in de zomer. Buiten, maar ook binnen op een vloeroppervlak van me...

Art Rotterdam 2021: Europese primeur!

Eerste internationale kunstbeurs die weer plaatsheeft.

Kunstliefhebbers, deze is voor jullie. Van 1 tot en met 4 juli 2021 beleeft Art Rotterdam in de iconische Van Nelle Fabriek haar tweeëntwintigste editie, ditmaal voor het eerst in de zomer.

Buiten, maar ook binnen op een vloeroppervlak van meer dan 10.000 m2 tonen ruim 100 galeries het werk van aanstormend en gevestigd talent. Art Rotterdam 2021 is de eerste internationale kunstbeurs in Europa die haar deuren weer opent en haar bezoekers een veilige en verantwoorde rondgang garandeert.

Verzamelaars en kunstliefhebbers kunnen niet wachten en kijken enorm uit naar deze unieke zomereditie zegt Fons Hof, directeur Art Rotterdam. Voor al diegenen die alvast een voorproefje willen nemen: vanaf 24 juni staat de Art Rotterdam catalogus op GalleryViewer.com online. Voor meer informatie over tickets en toegangsregels: Art Rotterdam 2021.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in