Te zien op Art Eindhoven: Nena Šešić-Fišer
Te zien op Art Eindhoven: Nena Šešić-Fišer

En - leuke extra - de kunstenaars zijn zelf aanwezig.

Zin in weer eens verse kunst kijken en misschien zelfs wel kopen? Op 4 en 5 september strijkt kunstbeurs Art Eindhoven weer neer in het Eindhovense Klokgebouw op Strijp S.

Nationale èn internationale kunstenaars tonen daar hun eigen kunst in de bijzondere omgeving van het Klokgebouw. De deelnemers voor Art Eindhoven 2021 zijn door een vakjury geselecteerd.

Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto's, glas, sieraden en veel meer. En ook fijn: we hebben het hier niet over Rembrandt of Van Gogh-prijzen.

Article continues after the ad

Ruim 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeren er hun kunst. Bezoekers hebben gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf, zij vertellen graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. Zo gaat een mooi kunstwerk nog meer voor je leven.

Art Eindhoven vindt plaats in het Klokgebouw in Eindhoven, een oude Philips fabriek met veel sfeer en is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur. Wel even vooraf tickets regelen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in