Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

André, Janny (en Nhaan) gaan weer varen!

Het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland begint vanavond. Nederlands favoriete kibbel-, keuvel- en kabbelprogramma gaat weer van start: vanaf vanavond varen André van Duin, Janny van der Heijden en haar teckel Nhaan weer door Nederland. Er wordt afgetrapt in Leiden. Vervolgens zetten Janny en A...

André, Janny (en Nhaan) gaan weer varen!

Het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland begint vanavond.

Nederlands favoriete kibbel-, keuvel- en kabbelprogramma gaat weer van start: vanaf vanavond varen André van Duin, Janny van der Heijden en haar teckel Nhaan weer door Nederland.

Er wordt afgetrapt in Leiden. Vervolgens zetten Janny en André koers richting de Kagerplassen. De reis eindigt in Katwijk aan Zee, waar het duo terugblikt op een geslaagde tocht.

In Leiden begint de vaartocht van Janny en André in de Hortus Botanicus, waar ooit de eerste tulp is geplant. Met een sloep wordt het prachtige centrum van Leiden ontdekt. Onderweg passeert het duo de viskar van Abdullah, een bijzonder draaiorgel en talloze uitdagende bruggen.

Ook bij 'De Grachtwacht' houden Janny en André even stil. In dit brugwachtershuisje coördineren biologen Auke-Florian en Liselotte hun strijd tegen plastic in de Leidse grachten. Dan stappen Janny en André over op hun vertrouwde boot: de Pollux, en wordt koers gezet richting de Kagerplassen. In Katwijk aan Zee blikken Janny en André terug op een geslaagde tocht.

Denkend aan Holland, vanaf vanavond (donderdag 4 augustus 2022), elke donderdag om 21.25 uur op NPO 1.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in