Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Adele komt met nieuw album én concert

En ze maakt meteen haar relatie Insta-official. Met feilloos gevoel voor feestdagentiming komt Adele na vijf jaar radiostilte in december met een nieuw album. Erbij hoort een residency in Las Vegas, van een reeks concerten, ook bekend als 'makkelijk heel veel geld verdienen'.   Het nieuwe album h...

Adele komt met nieuw album én concert

En ze maakt meteen haar relatie Insta-official.

Met feilloos gevoel voor feestdagentiming komt Adele na vijf jaar radiostilte in december met een nieuw album. Erbij hoort een residency in Las Vegas, van een reeks concerten, ook bekend als 'makkelijk heel veel geld verdienen'.  

Het nieuwe album heet Adele 4 en komt op 10 december uit. Eigenlijk zou de plaat al in september vorig jaar uitkomen, maar vanwege de coronacrisis werd de release uitgesteld.

In tegenstelling tot eerder werk, waarin ze melancholiek haar liefdesleven bezong, zullen  op Adele 4 geen liedjes staan over de ex van Adele. De 33-jarige zangeres stemde ermee in om na de breuk niet over hem te schrijven, omdat ze samen zoon Angelo hebben.

De laatste plaat van Adele, 25, kwam in 2015 uit. Er werden ruim 23 miljoen exemplaren van verkocht. Adele staat erom bekend dat ze niet heel vaak nieuwe muziek uitbrengt: met 21 (2011) en 19 (2008) erbij hebben we het wel zo'n beetje gehad. In de tussentijd neemt ze de tijd 'om een beetje te leven'. 

(c) Adele / Instagram

Wat deed ze al die tijd? Ze scheidde van Simon Konecki, verhuisde naar Los Angeles en zag kans om met fanatieke fitness en het Sirt Food Dieet zo'n 45 kilo af te vallen.

(c) Adele / Instagram

Ook kwam er met Rich Paul, een steenrijke agent voor sporters, een nieuwe liefde in haar leven, die relatie is inmiddels Insta Official, dus Adele is lekker bezig.  

Foto's (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in