Om in één ruk uit te lezen of uit te luisteren.

Buiten waait de wind om het huis, binnen laat je je meeslepen door deze heerlijke thrillers. Hadden we al gezegd dat Halloween eraan komt?

Doppler

Article continues after the ad

Doppler van Lex Passchier is een psychologische thriller waarin niets is wat het lijkt… Het audiodrama in zes delen, met stemmen van verschillende BN’ers onder wie Hadewych Minis, vertelt het verhaal van Judith. Samen met haar vriend en politieagent Roy verwacht ze haar eerste kindje. Als Roy omkomt bij een auto-ongeluk probeert Judith de draad weer op te pakken. Ze vindt op Roy’s computer het bestand ‘Doppler’ dat toegang geeft tot een mysterieuze livestream. Want wie zijn die mensen? En hebben ze wat te maken met zijn dood?

Het Mes

Het Mes is de nieuwste thriller van bestsellerauteur Jo Nesbø. In dit donkere en duivelse verhaal gaat inspecteur Harry Hole de strijd aan met een oude vijand: Svein Finne, een serieverkrachter en -moordenaar die op vrije voeten komt. Is Hole de enige die ervan overtuigd is dat Finne opnieuw zal toeslaan? Als Hole op een ochtend wakker wordt, besmeurd in bloed en met de ergste kater ooit, wenst hij al snel dat hij nooit meer was wakker geworden. Het is het begin van de grootste uitdaging van zijn leven. Zowel te downloaden als e-Boek en als luisterboek.

Mooie Moorden

Mooie moorden van Tica Morgan is een nieuwe vierdelige Kobo Originals-serie waarin je kennis maakt met Zoë Janssen. Zoë is rechercheur en woont met haar twee zoontjes op het overzichtelijke, soms zelfs saaie Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Dan vindt er een bizarre moord plaats. Iemand lijkt hiermee de mensen op het eiland ter verantwoording te willen roepen. Maar waarvoor?

Verloren vrouw

Verloren vrouw is de nieuwe pageturner van drievoudig Gouden Strop-winnaar Charles den Tex. De jonge Djenna wordt in het holst van de nacht gewond op straat aangetroffen door oplichter Luc. Ze lijdt aan geheugenverlies en aanknopingspunten om haar verleden te achterhalen lijken er niet te zijn. Als ze zelf op zoek gaat, blijkt dat ze wordt gezocht. Wie is ze? Is ze iemand die ze liever niet wil zijn? Van willoze prooi verandert Djenna in een meedogenloze jager, bijgestaan door Luc. Samen moeten ze haar opdrachtgever vinden en verslaan zodat zij weer zichzelf kan worden.

Stillhouse Lake

In Stillhouse Lake van Rachel Caine is Gina een introverte huisvrouw met een gelukkig huwelijk en twee leuke kinderen. Tot door een auto-ongeluk het geheime leven van haar man als seriemoordenaar wordt onthuld. Gina begint opnieuw, neemt een andere naam aan – Gwen Proctor – en ontpopt zich als een moeder die door het vuur gaat voor haar kinderen. Net als ze zich op haar gemak begint te voelen met haar nieuwe identiteit, wordt er een lichaam gevonden in Stillhouse Lake en ontvangt ze dreigbrieven. Gwen moet voorkomen dat ze wordt ontdekt – of toekijken hoe haar kinderen het slachtoffer worden van een moordenaar die haar wil kwellen.

The Woman in the Window

A.J. Finn leverde met The Woman in the Window een veelgeprezen psychologische thriller af  die het verhaal van Anna Fox vertelt. Ze woont alleen en verlaat haar huis in New York bijna nooit. Ze drinkt de hele dag door, kijkt oude films en bespioneert haar buren. In het huis tegenover Anna woont sinds kort een gezin: vader, moeder en tienerzoon. Alles lijkt bij hen perfect, maar op een nacht ziet Anna uit haar raam iets wat ze beter niet had kunnen zien. De twijfel slaat meteen toe: heeft ze het wel goed gezien? Wat is waarheid? Wat is verzonnen? Dreigt er gevaar?

Deze Kobo-titels zijn de downloaden als luisterboek of als e-Boek.

Foto's (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in