Zet je de tissues even klaar?

Niets zo fijn als een romantische tranentrekker om een regenachtige avond mee stuk te slaan. De film waar elke rechtgeaarde romantica het over heeft, is...

The Last Letter From Your Lover

In deze Netflix-film bloeit in 1965 een affaire op tussen Jennifer Stirling (Shailene Woodley) en Anthony O'Hare (Callum Turner). Dat loopt uit op een stormachtige romance met een dramatische twist. Zin in meer?

Dear John

Soldaat John Tyree is op verlof in Charleston waar hij studente Savannah Curtis leert kennen. Met Channing Tatum en Amanda Seyfried (en zeven jaar liefdesbrieven schrijven). Te streamen via Pathé Thuis. 

Article continues after the ad

Me Before You

Het leven van Louisa (Emilia Clarke) draait om optimisme en anderen een plezier doen.

Als ze een baan aanneemt als verzorger van verbitterde, verlamde bankier Will (Sam Claflin) is ze vastberaden zijn perspectief op het leven bij te sturen. Beschikbaar op Netflix en Amazon Prime.

Message in a Bottle

Een ouwetje uit 1999, maar wel een die de tand des tijds heeft doorstaan. Journalist Theresa Osborne (Robin Wright) vindt op het strand van Cape Cod flessenpost: in de fles zit een hartverscheurende anonieme liefdesbrief.

Ze gaat op zoek naar de schrijver en dat blijkt Garret Blake te zijn, gespeeld door Kevin Costner op zijn aantrekkelijkst. Te streamen op Netflix en Amazon Prime.

One Day

Emma (Anne Hathaway) en Dexter (jim Sturgess) zijn beste vrienden die elk uit een heel andere wereld komen.

Als ze afstuderen beloven ze elkaar elk jaar op die dag, 15 juli, bij elkaar te komen. Dat houden ze twintig jaar vol, waarin ze allebei volwassen worden. Te streamen bij Pathé Thuis.

The Notebook

Jaren veertig, South Carolina. Allie (Rachel McAdams) heeft de onverdeelde aandacht van Noah Calhoun (Ryan Gosling), waarmee ze een onverwachte zomerliefde beleefd.

Allie's ouders vinden Noah echter niet geschikt als vriendje en sturen hun dochter voortijdig naar New York. De tortels verliezen elkaar uit het oog tot ze elkaar een paar jaar later weer tegenkomen. Te streamen via Netflix, Pathé Thuis en Amazon Prime.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in