Bankje, dekentje... laat dat najaar maar komen.

Nu de dagen weer korter en grijzer worden, krijgen wij steeds meer zin om onze avonden onder een dekentje op de bank te slijten. Wijntje erbij, kaarsjes aan, een lekkere rom-com op het scherm.

Article continues after the ad

Amazon Prime helpt je een handje met fijn nieuw aanbod: deze vijf rom-comtoppers stream je nu via hun service. Die met 2,99 euro per maand hartstikke betaalbaar is, we tippen het maar.

Dirty Dancing 

Nobody puts Baby in the corner! Een zomerliefde tussen een naïef 17-jarige meisje en een charismatische dansinstructeur in een hotel in de Catskills blijkt een liefdesverhaal for the ages.

Laws of Attraction

Scheidingsadvocaten Audrey Woods en Daniel Rafferty hebben liefde op allerlei manieren verkeerd zien gaan. Dus, hoe goed kunnen hun kansen zijn? Bovenaan de ladder staan Audrey en Daniel lijnrecht tegenover elkaar. Ze volgt de wet op de letter na en hij wint altijd door zomaar wat te doen. Nu staan ze tegenover elkaar bij een smerige, publieke scheiding tussen beroemde cliënten... 

Verliefd op Cuba

Als Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade staat ze met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan… Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit gedoemde huwelijk te steken. Tijdens haar verblijf op het eiland hervindt Loes haar geloof in de liefde.

Pride & Prejudice

De opvoeding van de vijf zusjes Bennet staat voor hun moeder volledig in het teken van dat ene, grote doel: een geschikte echtgenoot vinden. Lizzie kan alleen wel 101 redenen bedenken om niet te trouwen. Op een dag verneemt Mrs. Bennet dat een rijke vrijgezel voor de zomer zijn intrek neemt in een buitenhuis in de buurt en ze grijpt haar kans.

Grease

Terug naar de middelbare school met Pink Lady Sandy (Olivia Newton-John), leider van de bad boy T-Birds Danny (John Travolta) en een rock-and-roll sterrencast. 

Beeld: Amazon Prime

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in