Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 redenen om naar La Fortuna te kijken

No 2: Stanley Tucci! Zin in een spannende nieuwe serie? Hierbij vijf goede redenen om vanavond in te haken bij La Fortuna, met in de hoofdrol The Thinking Woman's Sex Symbol, ene Stanley T., in deze rol een beetje fout, maar als altijd een genoegen om naar te kijken.      1 Het is een waargebeurd...

5 redenen om naar La Fortuna te kijken

No 2: Stanley Tucci!

Zin in een spannende nieuwe serie? Hierbij vijf goede redenen om vanavond in te haken bij La Fortuna, met in de hoofdrol The Thinking Woman's Sex Symbol, ene Stanley T., in deze rol een beetje fout, maar als altijd een genoegen om naar te kijken.     

1 Het is een waargebeurd verhaal

La Fortuna gaat over de strijd tussen een schijnbaar onoverwinnelijke, moderne piraat en een underdog met een heldhaftige passie voor cultureel erfgoed.

Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat draait om de historische reis van de noodlottige Nuestra Señora de las Mercedes en de hedendaagse juridische strijd om de schat waarvan wordt beweerd dat deze 500 miljoen dollar waard is.

2 Stanley Tucci speelt de hoofdrol

Alex Ventura (Alvaro Mel) had nooit gedacht dat zijn eerste dag bij het ministerie van Cultuur zijn leven voorgoed zou veranderen.

In de oceaan vlak voor de Zuid-Spaanse kust vinden Kapitein Frank Wild (Tucci) en zijn team van avonturiers de grootste onderwaterschat ooit. Vanaf het begin is duidelijk dat Alex de moraal aan zijn kant heeft, maar intussen vonkt Tucci als schatzoeker zo verrukkelijk dat het erg moeilijk is niet te duimen voor hem.

3 Ode aan nerds!  

Het scheepswrak, 'La Fortuna', blijkt een Spaans schip uit 1804 en er ontstaat een intense juridische en diplomatieke strijd tussen Wild en de Spaanse overheid over de rechtmatige eigenaar van de schat.

Samen met boekhouder Lucia en Jonas Pierce, een briljante Amerikaanse advocaat met een passie voor oude piratenverhalen, begint Alex aan het avontuur van zijn leven dat hem de waarde zal leren van toewijding, vriendschap en zelfs liefde. Het verhaal bewijst dat helden in alle soorten en maten komen.

4 Het is erg mooi gefilmd

La Fortuna is geregisseerd door Oscar®-winnende regisseur Alejandro Amenábar ('The Sea Inside', 'The Others') en een pláátje om te zien.

5 Nogmaals, Stanley Tucci

Need we say more? 'La Fortuna', vanaf 20 juni 6 maandagen lang om 21.00 uur op FOX

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in