Je inner bingewatcher kan er weer even tegenaan!

Al die versoepelingen zijn leuk en aardig, maar misschien heb je ook wel weer eens zin in een avondje in alle rust buizen. Of is het binnen voor een ventilator gewoon veel aangenamer dan buiten in het kleffe zomerweer. In dat geval hebben we goed nieuws voor je, want Netflix zet in juli een paar absolute aanraders live. Zoals…

Article continues after the ad

Rumor Has It

Een ouwetje in het genre 'romcom met Jennifer Aniston', maar wel een van haar betere romcoms. Ze speelt Sarah Huttinger die erachter komt dat haar familie de inspiratie was voor het boek en de film van The Graduate.

Met Kevin Costner als een onweerstaanbare Kevin Costner. Vanaf 1 juli te streamen.

Clueless

Cultklassieker uit de jaren negentig, moderne versie van Jane Austen's Emma. Feestje van de herkenning voor iedereen rond de veertig.

Nog altijd een inspiratiebron aan stijl, dus kijk 'm met je puber. Vanaf 1 juli te streamen.

Erin Brockovich

Julia Roberts won een Oscar voor haar rol in Erin Brockovich, niet alleen omdat ze deze echte heldin zo goed neerzette, maar ook omdat het verhaal (alleenstaande moeder gaat de strijd aan met een bedrijf dat de omgeving vervuilt zodat mensen ziek worden) zo inspireerde.

Erin Brockovich is zo'n film die je al gezien hebt, maar waar je toch weer in blijft hangen als je 'm een stukje kijkt. Vanaf 1 juli te streamen. En voor wie into goud van oud is: ook Forrest Gump en Bridget Jones's Baby zijn vanaf die datum te streamen.

Young Royals

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil.

Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen - maar wanneer hij onverwachts de volgende in lijn voor de troon wordt, wordt zijn dilemma nog groter en moet hij een keuze maken: liefde of plicht. Serie, eerste seizoen vanaf 1 juli.

Daniel Arends

Scherp, geestig, een van de beste cabaretiers van dit moment: Daniël Arends – Blessuretijd (2012), De Zachte Heelmester (2014) & Carte Blanche (2014) vanaf 5 juli te streamen.

Fellini – Io sono un Clown

Het vreemde en wonderlijke verhaal van Peter Goldfarb, de piepjonge Amerikaanse producer die in 1967 Federico Fellini, de grootste Italiaanse regisseur, overhaalde om voor het eerst voor de Amerikaanse televisie te werken. Docu, vanaf 7 juli

La cocinera de Castamar

In het Madrid van 1720 valt een getalenteerde kok op bij een weduwe van een hertog, net op het moment dat hij terugkeert in de aristocratische society.

Gebaseerd op de roman van Fernando J. Múñez. Fijn Spaans kostuumdrama, vanaf 9 juli het eerste seizoen.

My Unorthodox Life

Realityserie over het persoonlijke en professionele leven van modemagnaat Julia Haart (voormalig lid van een ultraorthodoxe Joodse gemeenschap) die CEO van de Elite World Group is geworden. Te zien vanaf 14 juli

Judy

Renée Zellweger is onnavolgbaar in deze biopic over Judy Garland. Vanaf 24 juli.

Rocketman

De weergaloze biopic over het leven van Elton John, bekroond met een Oscar, twee Golden Globes én de zegen van Elton zelf.  Vanaf 31 juli

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in