Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Crazy Christmas: glamour, fluweel en… croissants?

Heerlijke OTT home decor trend als perfecte finale van 2020. Kerst 2020? Volgens de huidige regels zouden ze het zelfs 2020 jaar terug in Bethlehem niet rond hebben gekregen, qua herders, koningen en een engel die echt absoluut niet in de bubbel van Jozelf en Maria zaten. Het wordt anders, zoveel...

Crazy Christmas: glamour, fluweel en… croissants?

Heerlijke OTT home decor trend als perfecte finale van 2020.

Kerst 2020? Volgens de huidige regels zouden ze het zelfs 2020 jaar terug in Bethlehem niet rond hebben gekregen, qua herders, koningen en een engel die echt absoluut niet in de bubbel van Jozelf en Maria zaten. Het wordt anders, zoveel is duidelijk.

En als het dan tóch anders wordt, kun je net zo goed uitpakken met een boom waar je niet op uitgekeken raakt. Chinese gelukskatten en croissants? Gaan prima samen. Dierenprintjes erbij? Geen probleem. Pop-art voor in de boom? You've got it covered.

Met het veranderende klimaat zitten je bovenndien niet meer vast aan rood en groen, maar kun je ook prima in kerststemming komen met goud en roze. Noem het Crazy Christmas: een vleugje spannende glamour met zacht en glanzend velvet, details in goud of koper en glinsterende elementen.

Wat je op foto's ziet, is verkrijgbaar bij Westwingnow

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in