Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Complottheorie over Melania: heeft de first lady een body double?

Amerika is in de ban van een nieuw 'schandaal' rond first lady Melania Trump. De vrouw van Donald Trump zou niet altijd aanwezig zijn bij openbare gelegenheden, maar vervangen worden door een dubbelganger. Melania stond afgelopen vrijdag naast de Amerikaanse president en droeg een grote zwarte zo...

Complottheorie over Melania: heeft de first lady een body double?

Amerika is in de ban van een nieuw 'schandaal' rond first lady Melania Trump. De vrouw van Donald Trump zou niet altijd aanwezig zijn bij openbare gelegenheden, maar vervangen worden door een dubbelganger.

Melania stond afgelopen vrijdag naast de Amerikaanse president en droeg een grote zwarte zonnebril. Niet heel gek, want dat doet ze wel vaker. Maar actrice Andrea Wagner-Barton denkt daar heel anders over. Volgens haar was het niet de echte Melania, maar een 'body double'.

Huh?
Haar gevoel werd alleen maar sterker toen de president wel heel erg benadrukte dat zijn vrouw naast hem stond. 'Wil de echte Melania opstaan?', schrijft ze daarom op Twitter. Haar bericht wordt inmiddels massaal (lees: meer dan 123.000 keer gedeeld).

Nepnieuws?
Twitter is het eens met Andrea en deelt nog meer bewijs. We zijn benieuwd of Donald Trump zal reageren en dit fake nieuws zal noemen.