Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chic overnachten (in je eigen huis)

De luxe van een hotelkamer zit ’m in de goede bedden, de sfeervolle verlichting en de fijne wellnessproducten. Met de juiste spullen creëer je die sfeer ook in je eigen slaapkamer. Het perfecte bedEen goede nachtrust doet wonderen voor hoe je je voelt. Daarbij is een comfortabel matras onmisbaar....

Chic overnachten (in je eigen huis)

De luxe van een hotelkamer zit ’m in de goede bedden, de sfeervolle verlichting en de fijne wellnessproducten. Met de juiste spullen creëer je die sfeer ook in je eigen slaapkamer.

Het perfecte bed
Een goede nachtrust doet wonderen voor hoe je je voelt. Daarbij is een comfortabel matras onmisbaar. Een goede boxspring heeft het allemaal: hij ligt heerlijk én ziet er geweldig uit. Neem twee pocketveringmatrassen en zorg ervoor dat je heerlijk uitgerust wakker wordt. Met een elektrisch verstelbaar matras eet je dat verwenontbijt op bed ’s ochtends!

Lekker veel kussens
Niets zo luxe als een uitnodigend bed. Daar horen veel kussens op, zoals een kussen met een print van bladeren of een prachtige linnen exemplaar. Met een mooie, katoenen plaid over je bed maak je het helemaal af. Op ons verlanglijstje staat een okergele. Hij is ook verkrijgbaar in chic petrolblauw.

Kreukvrije lakens
Kruip ’s avonds onder een fijn, zacht dekbed. Het Weekend Lover dekbedovertrek van Crips Sheets is prachtig blauw met wit. Het is gemaakt van kwalitatief goede katoen, die zo geweven is dat de stof nauwelijks kreukt en strijken overbodig is.

Accessoires
Een chique slaapkamer ademt rust. Kies de spullen die je er wél neerzet met zorg uit. En zorg voor gedempte kleuren en een lekkere geur. Een geurkaars van Meraki heeft een fris aroma en is verpakt in een mooi glazen potje.

Zacht licht
Als iets sfeerbepalend is, dan is het wel de verlichting. Op ons nachtkastje mag een robuuste lamp niet ontbreken. De voet is gemaakt van gerecycled tropisch hout. De lamp past goed in een landelijk interieur en laat zich door zijn neutrale kleur gemakkelijk combineren met andere tinten.

Waar vind ik deze spullen?
Wil je meteen aan de slag? Goed nieuws: bij het meest veelzijdige woonmerk van Nederland – vtwonen.nl – koop je tot en met 22 november heel veel slaapkameritems met 20% korting. In deze unieke one stop shop vind je niet alleen heel veel woonproducten, maar ook inspiratie en praktische informatie. Wees er snel bij, want op = op!