De luxe van een hotelkamer zit ’m in de goede bedden, de sfeervolle verlichting en de fijne wellnessproducten. Met de juiste spullen creëer je die sfeer ook in je eigen slaapkamer.

Het perfecte bed
Een goede nachtrust doet wonderen voor hoe je je voelt. Daarbij is een comfortabel matras onmisbaar. Een goede boxspring heeft het allemaal: hij ligt heerlijk én ziet er geweldig uit. Neem twee pocketveringmatrassen en zorg ervoor dat je heerlijk uitgerust wakker wordt. Met een elektrisch verstelbaar matras eet je dat verwenontbijt op bed ’s ochtends!

Lekker veel kussens
Niets zo luxe als een uitnodigend bed. Daar horen veel kussens op, zoals een kussen met een print van bladeren of een prachtige linnen exemplaar. Met een mooie, katoenen plaid over je bed maak je het helemaal af. Op ons verlanglijstje staat een okergele. Hij is ook verkrijgbaar in chic petrolblauw.

Kreukvrije lakens
Kruip ’s avonds onder een fijn, zacht dekbed. Het Weekend Lover dekbedovertrek van Crips Sheets is prachtig blauw met wit. Het is gemaakt van kwalitatief goede katoen, die zo geweven is dat de stof nauwelijks kreukt en strijken overbodig is.

Accessoires
Een chique slaapkamer ademt rust. Kies de spullen die je er wél neerzet met zorg uit. En zorg voor gedempte kleuren en een lekkere geur. Een geurkaars van Meraki heeft een fris aroma en is verpakt in een mooi glazen potje.

Zacht licht
Als iets sfeerbepalend is, dan is het wel de verlichting. Op ons nachtkastje mag een robuuste lamp niet ontbreken. De voet is gemaakt van gerecycled tropisch hout. De lamp past goed in een landelijk interieur en laat zich door zijn neutrale kleur gemakkelijk combineren met andere tinten.

Waar vind ik deze spullen?
Wil je meteen aan de slag? Goed nieuws: bij het meest veelzijdige woonmerk van Nederland – vtwonen.nl – koop je tot en met 22 november heel veel slaapkameritems met 20% korting. In deze unieke one stop shop vind je niet alleen heel veel woonproducten, maar ook inspiratie en praktische informatie. Wees er snel bij, want op = op!

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!