Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cheflix: masterclasses van meesterchefs

Koken met Michelinsterren-koks! Voor wie van koken houdt en graag de fijne kneepjes wil leren om nóg mooiere gerechten te maken: de streamingsdienst Cheflix. De beste Michelinsterren chefs leren je aan de hand van unieke masterclasses de sterren van de hemel te koken. De masterclasses zijn voor e...

Cheflix: masterclasses van meesterchefs

Koken met Michelinsterren-koks!

Voor wie van koken houdt en graag de fijne kneepjes wil leren om nóg mooiere gerechten te maken: de streamingsdienst Cheflix.

De beste Michelinsterren chefs leren je aan de hand van unieke masterclasses de sterren van de hemel te koken.

De masterclasses zijn voor elk niveau geschikt, je hebt niet per se veel kookervaring nodig (al helpt dat uiteraard wel een beetje).

Vis, vlees, patisserie, Frans keuken, fusion – er komt van alles aanbod. Onder andere Jacob Jan Boerma***, Stefan van Sprang**, Erik van Loo**, Ron Blaauw**, Soenil Bahadoer**, Jonathan Zandbergen* en anderen nemen jou mee in hun unieke Michelin masterclasses die 3 euro per maand kosten.

Het is momenteel nog een beetje een 'sausage fest' aan mannelijke koks, maar er is ook een masterclass in aantocht met Tess Posthumus, de wereldberoemde bartender, dus emancipatoire hoop doet leven ?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in