Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Champagne met ijs: perfect zaterdags zomerdrankje!

Het mag écht, er is zelfs een speciale variant. Zomerdrankjes genoeg te verzinnen. Maar voor champagneliefhebbers is het toch vaak lastig... champagne op een echt warme dag, is dat wel lekker? Moët & Chandon wil graag dat champagne hét drankje van de nazomer wordt. En heeft daarom speciaal een ch...

Champagne met ijs: perfect zaterdags zomerdrankje!

Het mag écht, er is zelfs een speciale variant.

Zomerdrankjes genoeg te verzinnen. Maar voor champagneliefhebbers is het toch vaak lastig... champagne op een echt warme dag, is dat wel lekker?

Moët & Chandon wil graag dat champagne hét drankje van de nazomer wordt. En heeft daarom speciaal een champagne in het leven geroepen die je hoort te drinken met ijs.

Pardon? Ja, echt. Moët & Chandon Ice Impérial is een zomerchampagne met zo'n volle en krachtige smaak dat deze ook overeind blijft als je er drie ijsklonten bij in gooit.

Tropisch fruit, nectarine, framboos... het klinkt ook gewoon hartstikke zomers. Dus zeg gerust een keer plop met ijsklonten, het mag echt. O, en er is ook een rosévariant, voor de liefhebber.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in