Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Burger op stand uit de keuken van het Waldorf!

Keuze uit de Classic en de Vegetarian voor thuis. Je zult toch maar in Amsterdam wonen, dan kun je nu genieten van haute burgers van de topkok van het Waldorf Astoria. Het gaat om de klassieke Waldorf burger en een unieke vegetarische burger. Te bestellen via UberEats zodat je nu ook thuis kunt g...

Burger op stand uit de keuken van het Waldorf!

Keuze uit de Classic en de Vegetarian voor thuis.

Je zult toch maar in Amsterdam wonen, dan kun je nu genieten van haute burgers van de topkok van het Waldorf Astoria. Het gaat om de klassieke Waldorf burger en een unieke vegetarische burger. Te bestellen via UberEats zodat je nu ook thuis kunt genieten van de kwaliteit en luxe van het Waldorf.

De klassieke burger is gemaakt van één van de meest smaakvolle en duurzame soort rundvlees in Nederland, de Franse Holstein melkkoe. Daarbij zit op de burger de knapperiger Duke of Berkshire bacon, romige Reypenaer kaas en de huisgemaakte burger compote volgens het echte Waldorf Astoria Amsterdam recept.

Naast de klassieke Waldorf burger heeft het keukenteam onder leiding van chef Sidney Schutte ook een vegetarische burger ontwikkeld waar je bij de kenners mee kunt aankomen. Het is een unieke mix van gemarineerde shiitake, jackfruit en een gewaagde combinatie van Oosterse kruiden en specerijen. Ideaal om deze Week Zonder Vlees mee af te sluiten.

De classic burger en de vegetarische burger zijn te bestellen vanaf € 19,50,- en kan ook glutenvrij geleverd  worden. De bestelling kan aangevuld worden met een Waldorf Ceaser salad of Waldorf French Fries. In samenwerking met UberEats zijn de bezorgkosten tot en met 28 maart kosteloos bij bestelling van de Waldorf Burger. Alle gerechten zijn 7 dagen per week beschikbaar van 17.00 – 21.30 via UberEats, binnen de aangegeven actieradius.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in