Leontine Borsato is afgelopen week vijftig geworden, maar dat zou je haar absoluut niet geven. Ze straalt als nooit te voren en ziet er nog steeds áltijd prachtig uit. 

Het getal zegt haar zelf ook niet zoveel. "Ik moet je eerlijk zeggen dat ik daar helemaal niet mee zit, zoals ik dat eigenlijk met geen enkele leeftijd heb gehad. Ik ben er juist trots op dat ik deze leeftijd in alle gezondheid heb mogen bereiken, dat kan immers lang niet iedereen zeggen", zo vertelde ze onlangs aan De Telegraaf.

Tientallen verschillende kapsels
De verjaardag van Leontine vieren wij met een lijstje foto's door de jaren heen. Op wat verschillende (en soms hilarische) kapsels na is ze niet veel veranderd toch?

1. Toen Leontine Borsato nog Leontine Ruiters heette (begin 1998)

2. Getrouwd met haar grote liefde Marco in 1998

 

18 jaar getrouwd met de liefste ❤️ #liefdevanmijnleven #tothemoonandback #loveyou ❤️ @borsato

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

3. Met kinderen Senna en Jada (2004)

4. Als actrice in de serie Voetbalvrouwen in 2008

5. Met goede vriend (en nieuw kapsel) Leco van Zadelhoff in 2010

6. In 2015

7. Een paar maandjes voor d'r vijftigste verjaardag

8. Mijlpaal: Leontine is vijftig en viert dat in Londen met haar gezin

 

❤️ #birthdaygirl

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Bron: Instagram/ANP
Beeld: Hollandse Hoogte

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!